Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 november 2018

T66: The Natural Step

Gewoon de goede dingen doen

Op donderdag 15 november organiseren we in het kader van de maandelijkse thema-avond van D66 Midden-Brabant een inspirerende bijeenkomst over strategische duurzaamheid. Naast een introductie van de methodiek van The Natural Step, gaan we samen op een ruimtereis. Wat heb je nodig om samen 100 jaar (circulair) te leven? Hoe bewegen we ons richting een duurzame toekomst?

The Natural Step is een internationale NGO die met 12 regiokantoren in 54 landen actief is. In de afgelopen decennia werkten zij nauw samen met gemeenten, het bedrijfsleven, andere NGO’s en individuen op basis van een bewezen aanpak die helpt om integraal en gestructureerd samen te werken aan een duurzame samenleving.

We maken er een interactieve avond van, vol met inspiratie en handvatten. Genoeg reden om te komen, we verwelkomen u graag op deze dynamische avond!

Donderdag, 15 November in Goirle
Inloop vanaf 19.45 uur / Aanvang 20:00 uur
Jan van Besouwhuis
Thomas van Diessenstraat 1,
5051 Goirle
Gratis entree

Klik de link hieronder voor meer informatie:

181115 D66-T66 The Natural Step_flyer