Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 19 maart 2021

D66 ook in Goirle flink groter

BedanktD66 heeft een uitstekende uitslag geboekt tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Met waarschijnlijk 23 zetels is het progressief liberale geluid onvermijdelijk geworden in Nederland. Ook in Goirle heeft D66 veel terrein gewonnen met bijna 30% meer stemmen dan 4 jaar geleden. Dat is zelfs meer dan het landelijke gemiddelde.

Sinds 2018 laten wij ook in Goirle in de gemeenteraad het progressief liberale geluid horen. Met een kritische en constructieve inbreng houden we het college scherp en laten we zien dat Goirle ook andere keuzes kan maken ten aanzien van bijvoorbeeld de woningbouw, het jongerenwerk en het muziekonderwijs. Wij gaan volgend jaar tijdens de gemeenteraadsverkiezingen voor een minstens zo goed resultaat voor D66!